Mirësevini!

Në kompaninë e përpunimit të drurit, aluminit dhe plastike P.V.C A.D.S Qenani.


Me një përvojë të gjatë, kompania jonë është kthyer në një ndër kompanitë lider në tregun e imobilimit, përpunimit të drurit dhe aluminit.
Qëllimi ynë kryesor është t'ju japim klienteve tanë kënaqësi në çmime, cilësi dhe shërbimin më të mirë që industria e mobilieve mund të ofroj.
Tek ne do të gjeni një koncept të shtëpisë të përbërë nga emocioni dhe e bukura. Do të gjeni një staf profesionistësh të kualifikuar që zbaton me përpikmëri çdo porosi tuajën.

Ju mirëpresim!


Minibare

Ne projektojmë dhe prodhojmë minibare sipas kërkesave të klientëve. Gama e produkteve nga mund të zgjidhni është e shumëllojshme si në modele ashtu edhe në ngjyra. Lloji i materialeve të përdorur përfshin entievin, me rimeso druri, lisin amerikan...

Kuzhina

Prodhojmë kuzhina të modeleve të ndryshme dhe të përshtatura sipas ambjenteve tuaja. Materialet e përdorura për prodhim përfshjnë kryesisht: entievin, me kapak druri, me bakelit etj. Cilësia është e garantuar...

Dhoma Gjumi

Dhomat e gjumit dhe aksesorë të bërë nga ne, variojnë sipas ambjenteve dhe kërkesave tuaja. Ne bëjmë dhoma gjumi: për të rritur, për fëmijë, të përshtatura për moshën e tretë. Një nga specialitet tona janë edhe krevatet marinar...

Dyer Druri

Dyert e drurit që ne bëjmë janë nga më cilësoret dhe nga më të veçantat. Me materiale të tilla si lisi, pishë e butë suedeze, dru okume, të gjitha dyert kanë veshje dhe lyerje kundra agjentëve atmosferikë dhe insekteve...

Dritare Druri

Projektojmë dhe prodhojmë dritare druri për biznese, institucione dhe shtëpi. Bëjmë punime duke përdorur pishën e butë suedeze, dru ahu, okume ose në varësi të zgjidhjes së klientëve mund të bëjmë kombinime edhe me materiale të tjera...

Shkallë Druri

Marrim porosi dhe punojmë shkallë druri duke nisur nga modelet e thjeshta deri në modele të personalizuara për ambjentet tuaja. Mbi të gjitha ofrojmë cilësi dhe garanci.

Dyer Alumini

Prodhojmë dyer të blinduara, dyer me porosi të veçanta si në përbërje ashtu edhe në dizenjo. Kombinimi që ne bëjmë tek dyert, si për shembull : alumin pjesa e jashtme, në mes hekur dhe lesh xhami i bën ato super termike dhe shumë rezistente...

Dritare & Fasada Xhami

Projektojmë dhe prodhojmë dritare alumini dhe fasada xhami. Punime me aluminin e ftohtë, aluminin e thjeshtë, si dhe alumin termik, me 3 gomina, me xham termik etj. Ofrojmë një gamë të gjërë ngjyrash dhe modelesh...

Produkte të tjera

Përtej kategorive të paraqitura dhe mobilieve standarde ne punojmë dhe marrim porosi edhe për shumë produkte të tjera, druri apo alumini...

  Adresa

  Rruga Kosova, Kavajë
         Tiranë, Albania

   Cel: +355 682077727
                  +39 340 8500152
                  +39 3202477501

  Email: info@qenani.al

   Hapur: Hëna - Shtunë: 9oo - 18oo